Het veroorzaken van moeilijkheid bij Redbull Development 2013

September 1, 2022 0 By nmbj

Skullduggery-systemen (een allereerste deelnemer) bedacht een zeer ambitieus concept voor hun instrument. Het moest een kruik zijn, dat zou een veranderende toonhoogte hebben gebaseerd op water dat wordt gepompt, evenals uit. Uiteindelijk kwamen ze in een paar problemen die wezen aan dat de impact niet eerder was waar ze naar op zoek waren. Ze zouden zich niet slecht moeten voelen, veel teams bloeien niet in het maken van dingen het eerste jaar dat ze hebben deelgenomen.

Wat hun instrument duidde, ontdekte ik echter gewoon heerlijk. De kruik klonk net als opmerkingen van het ruissysteem. De wedstrijd gebeurde tijdens een enorme muziekfeest genaamd The Northside Festival. Er was een fase en een grote menigte veel van de tijd. Ze testten hun kruik en we observeerden dat de band op het podium (met een volledige menigte op het moment) was gestopt met spelen en al hun apparatuur inspecteerde. Het geluid waar mensen als een gek rondden. Ze geloofden dat ze feedback kregen.

We hielden een tijdje mee en maakten evenals een beslissing die we zouden wachten tot lawaai controleert om met hen te rotzooien. Terwijl we problemen wenzen, wilden we de show niet verwennen voor een heel menigte. Zoals je in de video kunt zien, is het geluid extreem net als feedback. Ze zouden beginnen te spelen en stop dan om deze mysterieuze feedback op te sporen. We hebben zelfs misleid [Tyler] de omroeper die over ons regionale geluidssysteem in de Redbull Camping Tent (per ongeluk, waarborg dat ik je garanderen).