5 van de slechtste stijlbeslissingen van Apple in 2015

July 5, 2023 0 By nmbj

Er is geen afwijzing dat Apple een paar van de meest capabele en prominente hardware en softwaretoepassingen ter wereld maakt. De iPhone, de iPad, de Mac -variëteit van computers; Ze zijn allemaal erg prominent over de hele wereld. Er is ook een groeiende lijst van officiële accessoires voor die gadgets die Apple voortdurend toevoegt aan zijn productarsenaal. De in Cupertino gebaseerde reus krijgt het het beste wanneer het het ontwerp betreft, nou ja, vaak van de tijd. Hoe zit het met als ze dat niet doen? We gaan kijken naar wat we voelen zijn vijf van Apple’s slechtste stijlbeslissingen van het jaar 2015.

De stijldefecten die in dit korte artikel worden besproken, zijn niet in elk type volgorde geplaatst, evenals wat we ons voelden als ongelooflijk ongebruikelijk zijn voor Apple en precies hoe het doorgaans het bedrijf op de stijl van de stijl gaat.

Bliksempoort op Magic Mouse 2

Deze vereist geen enkele vorm van introductie of achtergrond. De foto zegt het allemaal. Het is echt heel verbazingwekkend dat deze specifieke stijl omgaat om het te maken met interieurtests en zowel in het wild en dat ook op een prominente en algemeen verkregen product. De nieuwe Magic Mouse 2 neemt het nog een beetje meer over de oude magische muis door een geïntegreerde, oplaadbare batterij te hebben, wat fantastisch is. Helaas wordt de batterij opgeladen via een bliksemkabeltelevisie met een connector aan de onderkant van de muis die impliceert dat deze gewoon niet kan worden gebruikt tijdens het opladen. Krankzinnigheid.

Bult op iPhone 6s wijze batterijcase

Apple heeft velen van ons geactiveerd door eerder deze week de wijze batterijsituatie te introduceren. De beschermende situatie voor de iPhone 6 en iPhone 6s brengt zeker een aantal functies met zich mee die van een zekere voordelen zijn voor de gebruiker. Dat gezegd hebbende, heeft de stijl van het accessoire een aantal consumenten een beetje leeggemaakt, waarbij sommigen zelfs selecteren om het product te bellen, “de bult”, vanwege de uitbreidende interieurbatterij. Een uitstekend idee, evenals een uitstekend product voor de prijs, maar de stijl is uiterst anders dan Apple en laat veel te wensen over.

Apple Pencil opladen met iPad Pro

De iPad Pro en het begeleiden van Apple Pencil hebben zowel een storm onder het bedrijf als academische sectoren. Het wordt ook vaak geaccepteerd dat het appelpotlood een van, zo niet, de allerbeste componerende begeleiding is aan een tablet die er is. Maar het Apple Pencil opladen door de bliksempoort onderaan de iPad Pro? Wiens heldere concept was dat? En waarom is het ooit in deze vorm een ​​productieapparaat gemaakt? Het voelt veel als een ongeluk dat wacht om te gebeuren.

Geen gloeiend Apple-logo en geen magsafe op 12-inch MacBook

In de loop der jaren heeft Apple het allemaal geprobeerd consequent opnieuw uit te vinden en zijn producten opnieuw te ontwerpen om ze zowel fris als relevant te houden. Kortom, het bedrijf op basis van Cupertino wil elk nieuw stukje ingestelde dunner en lichter waar mogelijk doen; In sommige gevallen is dat geweldig, in sommige gevallen niet. In de situatie van de nieuwe 12-inch MacBook heeft de zoektocht van die slanke, dunnere stijl geïmpliceerd dat Apple verplicht is om zijn kenmerkende iconische stralingsappellogo te elimineren die zijn notebooks nu al zo vele jaren siert. Naast dat dat niet genoeg was, elimineerden ze eveneens de uiterst nuttige Magsafe -connector voor het opladen, waardoor de MacBooks werden gered van vallen wanneer de kabeltelevisie werd geactiveerd of getroffen. Niet cool, Apple, helemaal niet geweldig.

Smart toetsenbord voor iPad Pro

De iPad Pro is geweldig. De bijbehorende accessoires kunnen duidelijk eindigen met een beetje extra in overweging. We hebben al het ongeluk bedekt dat wacht om te voorkomen dat het oplaadsysteem is voor het Apple Pencil. Nu is het de beurt aan het wijze toetsenbord voor de nieuwe Pro iPad.

De esthetiek van het accessoire is prima, maar het feit dat er geen achterste geheimen zijn om in het donker te gebruiken, is een opvallende omissie. Apple lijkt op dit moment ook te houden van het bultstijl -ethos, wat een volledige impact heeft wanneer het wijze toetsenbord is gesloten.

Misschien wil je ook inspecteren:

16 feiten over Apple’s iPhone 6s / 6 Wise Battery Case

10 dingen die je misschien niet begrijpt over de nieuwe magische accessoires van Apple voor Macs

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.