9 beste e-mail-apps voor Android in 2019

May 1, 2023 0 By nmbj

Smartphones zijn onze go-to-gadgets om gekoppeld te blijven aan de wereld. We gebruiken het voor het bellen, berichten en plezier. We gebruiken smartphones vaak om ook toegang te krijgen tot e -mails. Bovendien zijn smartphones de meest praktische gadgets om e -mails onderweg te verwerken. Houd dat gezegd, inspecteer onze lijst van de 9 beste e -mail -apps voor Android -gadgets in 2019.

E -mails zijn het meest efficiënte type communicatie. Of het nu persoonlijk is of deskundig gebruik, e -mails zijn de allerbeste aanwijzingen van communicatie. Bovendien is het zo cruciaal dat alle smartphones een vooraf geïnstalleerde e-mail-app bevatten. Toch zijn er veel e -mail -apps naast Gmail die u zullen helpen uw e -mails te verwerken.

Al deze verschillende apps hebben verschillende functies. Bovendien helpt het het individu om te gebruiken en zijn e -mails op een effectieve manier te verwerken. In deze lijst zullen we kijken naar de allerbeste e -mailbeheer -apps voor Android. Laten we een voor een diep in elk van hen graven.

Beste e -mail -apps voor Android

1. Blauwe e -mail

Blue Mail is de allerbeste mobiele e -mailbeheer -apps in de Play Store. U kunt veel e -mailleveranciers synchroniseren in een uniforme interface. Bovendien beschikt het over een schone gebruikersinterface en een ander aantal aanpassingen. Het werkt met alle mailingplatforms zoals Google, Yahoo Mail, Outlook, etc.

Bovendien is het compatibel met IMAP, POP3 en MS Exchange. Blue Mail heeft de functie “Smart Melding”. Hiermee kunt u voor elk account verschillende soorten meldingen instellen. U kunt het geluid, LED -licht, trillingen, enz. Personaliseren, het ondersteunt ook Android -slijtage.

U kunt ook sturen en “groepsmails” krijgen. Het bevat ook een Dark Mode -optie. U kunt zelfs e -mails blokkeren van een adres, domein of een hele URL. Blue Mail biedt u in totaal om uw e -mails te verwerken.

[GooglePlay url = ””]
2. Negen e -mail

Negen is nog een fantastische app om uw e -mails af te handelen. Het bevat een lidmaatschapskosten van $ 14,99. De cruciale functie omvat dat alle gegevens alleen in de gadget van de gebruiker worden bewaard. Bovendien kunt u uw stockcamera en kalender -app integreren met negen.

Bovendien ondersteunt het Android Wear en Exchange ActiveSync om mappen te synchroniseren. Negen functies SSL, pushmeldingen, notities synchronisatie, evenals ondersteuning voor Office 365, enz. Geef negen een schot die naar mijn mening een van de allerbeste e -mailbeheer -apps is die voor Android worden aangeboden

Mis het niet: 7 Trick Gmail voor Android -ideeën en technieken die u moet weten

De gebruikersinterface is zowel schoon als basis om te navigeren. Trouwens, je krijgt ook ondersteuning van verschillende servers. Bovendien kunt u met negen rechtstreeks linken naar de individuele server. Maar het enige nadeel is dat het een dure e -mailclient is.

[GooglePlay url = ”″]
3. Newton Mail

Newton Mail is nog een op abonnement gebaseerde e-mailclient. Maar de functies die zijn gekoppeld aan Newton Mail maakt het de prijs verdienen. Het heeft functies zoals Undo Send, Checed Bonnen, Send Later, Snooze, enz. U krijgt een 14-daagse proef om de functies te inspecteren.

Het werkt met Gmail, Exchange, Yahoo Mail, Outlook, enz. Bovendien ondersteunt het ook Office 365 en IMAP. De app heeft een schone gebruikersinterface en een heel weinig ontwerp. Bovendien biedt het verstandig zoeken, platformonafhankelijke ondersteuning, enz. Om uw inboxen af te handelen.

Trouwens, Newton Mail kunt u ook apps van derden koppelen aan een veel betere integratie. Het is een geweldige e -mailclient voor service -eigenaren sinds van de prijs.

[GooglePlay url = ””]
4. Proton -e -mail

Proton Mail is de allerbeste op veiligheid gerichte e -mailbeheer -app. Het beschikt over end-to-end codering waardoor het voor een persoon onmogelijk is om te lezen. Bovendien bevat het ook zelfvernietigende e-mails en OpenPGP-ondersteuning. Trouwens, met “nul toegang” -codering, kan zelfs Proton Mail uw e -mails niet uitchecken.

Evenzo kunt u eveneens wachtwoordbeschermde e-mails verzenden. Het heeft Gmail -achtige interface die eenvoudig te navigeren is. Bovendien levert het ook hedendaagse functies zoals Quick Organize, evenals pushmeldingen, enz. De primaire reden om Proton Mail te gebruiken is dus de veiligheid die het levert aan onze e -mailservice.

[GooglePlay url = ””]
5. Stimuleer e -mail

Spark is de nieuwe e -mailclient voor het beheren van uw inbox. Het levert u volledig op uw inbox. Het heeft een schone individuele interface en basisnavigatiefuncties. Bovendien ondersteunt stimuleren alle e -mailservices, heeft een uniforme inbox, pushmeldingen enzovoort. Evenzo ondersteunt het ook draadloze drukondersteuning.

Het ondersteunt een grote verscheidenheid aan gadgets en draagt ook OS. Bovendien krijg je eveneens een donkere modus en aanpasbare functies. Het is de allerbeste app voor het beheren van e -mails voor teams. Met stimuleren apps kunt u samen e -mail produceren, links naar e -mail produceren en privacy leveren.

Moet lezen: precies hoe u permanent verwijderde e -mails in gmail kunt herstellen

Het is een snelle, schone en intelligente e -mailclient. Bovendien daarmeenull